High Wine cadeaubon

Santé! Met de High Wine cadeaubon geniet je van diverse glazen wijn met hapjes. Of je nu wilt gaan genieten in een hippe wijnbar of in een knus restaurantje; er is voor ieder wat wils. De cadeaubon is bij geselecteerde locaties die op HighWine.nl staan in te wisselen.

Tip: bestel een Milka chocoladebox bij jouw fysieke cadeaubon bestelling!

Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Met de High Wine cadeaubon geef je een onvergetelijke ervaring! Een belevenis voor twee of meer personen. Met deze HighWine.nl cadeaubon laat je iemand genieten van diverse soorten wijn met hapjes. Je hebt keuze uit verschillende restaurants en wijnbars, veel plezier!

Je hebt de mogelijkheid om de High Wine bon zowel per post als per e-mail te ontvangen. Het voordeel van deze digitale cadeaubon is dat je ‘m direct na bestellen per mail ontvangt. Zo ben je altijd op tijd voor het geven. De cadeaubon is 2 jaar geldig na aankoopdatum. Wil jij weten hoeveel er (nog) op jouw cadeaubon staat? Check het via de saldo checker!

Heb jij een cadeaubon gekregen en wil je weten hoe je die kan inleveren, lees dan: hoe werkt de cadeaubon?

Wil jij de High Wine bon zakelijk als relatiegeschenk geven? Bekijk dan onze wijnpakket cadeau mogelijkheden.

In onze webshop kun je veilig betalen middels iDeal, Visa of Mastercard.

Toont alle 8 resultaten

Iemand extra verrassen? Bestel een Milka chocoladebox bij jouw fysieke cadeaubon bestelling. Plaats de cadeaubon van jouw keuze in het winkelmandje en bekijk alle opties.

wijn cadeaubon