High Wine Bergen op Zoom

Op de grens van Brabant en Zeeland ligt het prachtige Bergen op Zoom. Bergen op Zoom is de ideale plek om cultuur te snuiven, te shoppen en culinair te genieten in een historische sfeer. Wij hebben voor jou de leukste High Wine locaties in Bergen op Zoom geselecteerd of kies voor een High Wine in Hoogerheide

Bergen op Zoom

Leuke locaties in Bergen op Zoom

Filtering

Meer over High Wine in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom heeft een prachtig centrum met middeleeuwse straatjes en pleintjes. De smalle straatjes, oude pleintjes en eigenzinnige monumenten tonen de geschiedenis van het stadscentrum. Er zijn ruim 800 monumenten te vinden. Het oudste monument is de Lievevrouwepoort, ook wel de Gevangenpoort. Rond de Grote Markt zijn ook mooie monumenten te zien zoals de Sint Gertrudiskerk, stadsschouwburg de Maagd en het Oude Stadhuis. De parel van de stad is het Markiezenhof. Dit stadspaleis is ontstaan rond 1500 en is nu een prachtig museum.

Naast de interessante geschiedenis die de stad biedt is er in het centrum een groot, gevarieerd winkelaanbod. Van bekende winkelketens tot kleine, bijzondere winkeltjes. Het bruisende centrum van Bergen op Zoom is de ideale plek voor een leuk dagje shoppen.

In de omgeving van Bergen op Zoom is prachtige natuur te vinden. Een wandeling door de bossen of een mooie fietstocht langs oude landgoederen. In de zomer kun je heerlijk naar het strand aan de Binnenschelde. Hier zijn gezellige restaurants voor een lekkere lunch of een kopje koffie en natuurlijk kun je hier een lekker ijsje halen. In de buurt van Bergen op Zoom zijn leuke dorpjes te vinden. Bezoek bijvoorbeeld Hoogerheide voor een heerlijke High Wine.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden