High Wine Huizen

Het voormalige vissersdorp Huizen in het Noord-Hollandse Gooi heeft genoeg leuke dingen voor een dagje uit. Uitgebreid winkelen, genieten van watersport of kunst en cultuur, een goede lunch, High Wine of een diner. Het kan allemaal in Huizen.

Huizen

Leuke locaties in Huizen:

Filtering

Meer over High Wine in Huizen

Rond de oude kerk en het Oude Raadhuisplein zijn ruim 120 gezellige winkels met een keur aan producten. Hier kun je heerlijk slenteren, inspiratie opdoen, shoppen en genieten van een High Wine.

In Huizen is een beeldenroute uitgezet voor kunstliefhebbers. De route geeft een gevarieerd beeld van de kunstwerken en gedenktekens in Huizen. Breng ook zeker een bezoek aan het Huizer Museum. Daar worden exposities georganiseerd over de vele facetten van de Huizer geschiedenis, religie en klederdracht. Voor een avondje film, theater of toneel kunt je in Huizen prima terecht. Theater De Graaf Wichman heeft altijd een gevarieerd programma. In het oude dorp vind je Theater De Boerderij, een voormalige boerderij uit 1865 met een keur aan voorstellingen, zoals intieme muziekoptredens, cabaret en theater-aan-tafel avonden.

Een High Wine biedt de ideale gelegenheid om je route voor de dag te bepalen. Wil je gaan shoppen, een museum bezoeken of een rondvaart maken? Of wanneer je juist wilt bijkomen na het slenteren door de stad. Een heerlijke High Wine is altijd gezellig; met elkaar genieten van lekkere hartige hapjes en gerechtjes met verschillende heerlijke wijnen.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden