High Wine in Groningen

De leukste High Wine locaties op de gezelligste plekjes van Groningen

Zin om met vrienden of familie te genieten van een uitgebreide High Wine met een pittoreske ambiance? Of heb je liever je High Wine in de bruisende, leukste studentenstad van Nederland? Het kan allemaal in de provincie Groningen.

High Wine in Groningen

Steden met High Wine in de provincie Groningen

Meer over de provincie Groningen

Wist je dat de unieke diversiteit aan flora en fauna in en rondom de Waddenzee door UNESCO tot werelderfgoed is verklaard in 2009? Daarmee staat de provincie Groningen in het imposante rijtje samen met onder andere de Grand Canyon en het Great Barrier Reef.

De provincie herbergt in haar steden en dorpjes een diversiteit aan cultuur en entertainment. De prachtige dorpskerken, imposante landhuizen en pittoreske vestingdorpjes vormen het cultuurhistorisch erfgoed. De hoofdstad van de provincie draagt dezelfde naam: Groningen. In de bruisende studentenstad creƫren de historische hofjes, die de oorlog hebben overleefd, samen met eigentijdse en eigenzinnige architectuur de sfeer. In deze idyllische stad kun je shoppen in grote maar ook kleine authentieke winkeltjes en heerlijk eten en drinken in de gemoedelijk restaurantjes en kroegjes. Een bijzondere natuur, pittoreske dorpjes en de studentenstad: zoals je ziet heeft de provincie Groningen voor ieder wat wils.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden