High Wine in Venray

Ga jij een dagje naar Venray? Dan is er genoeg te beleven. Trek de prachtige natuur van Limburg in of zoek de drukte op in de stad. In het centrum van Venray kun je erg leuk winkelen bij diverse grote winkelketens of kleinschalige boetiekjes. Is het tijd voor iets lekkers? Dan zijn er talloze restaurants waar je neer kunt ploffen. Het leukste is natuurlijk om te genieten van een heerlijke high wine. Daarom hebben wij de leukste high wine locaties in Venray voor jou op een rijtje gezet.

Wil je in de buurt van Vanray High Wijnen? Bekijk dan ook de locaties in Venlo en Nijmegen.

Venray

Leuke locaties in Venray:

Filtering

Meer over High Wine in Venray

In Venray is veel te beleven! Struin door de gezellige straatjes en bezoek bijzondere boetiekjes. De winkels zijn van maandag tot en met zaterdag geopend én elke laatste zondag van de maand. Op vrijdagavond kun je ook de stad in voor de koopavond. Bezoek je liever de markt? Dan is de maandagmarkt iets voor jou! Elke maandag is er van 11.00 tot 16.00 uur een markt in het centrum van Venray. De 20 kramen staan verspreid over het  Henseniusplein en het Schouwburgplein. Je kunt hier voor van alles terecht: groenten, fruit, kaas, vis en vlees. Misschien kun je zelfs een lekker wijntje scoren. Daarnaast kun je hier ook terecht voor mooie spulletjes zoals kleding, tassen, sieraden en nog veel meer mooi. Loop een rondje en laat je verrassen door alles wat er te vinden is. Moe geworden van het verkennen? Doe dan een heerlijke high wine bij een van de locaties.

Tussen al dat winkelen door, is het tijd om even te relaxen. Wat is er leuker dan bijkomen met lekkere hapjes en een bijpassend wijntje? Een high wine is gebaseerd op het zoetere zusje high tea. Bij een high wine krijg je verschillende hapjes met een goede bijpassende wijn. De kleine gerechtjes bestaan meestal uit vlees, vis, kaas en bijvoorbeeld olijven. In sommige gevallen worden er ook zoete hapjes geserveerd. Dit alles natuurlijk wel in combinatie met een lekker wijntje.

Ga jij liever de natuur in? Dan zijn er genoeg leuke wandelroutes in de buurt van Venray. Gaan de kids mee? Ga dan voor het kabouterpad of natuurleerpad de paardenkop. Anders kun je ook een echte lange wandeling maken zoals de Psychiatrieroute Venray of de wandelroute Venray-Merselo. Er zijn nog veel meer mooie routes in de buurt, dus wandelen kun je genoeg! Blijf je overnachten? Dan is Hotel Brasserie de Zwaan een aanrader. Dan kun je ook meteen proeven van de high wine.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden