High Wine Weert

Weert wordt ook wel de ‘Poort van Limburg’ genoemd en is omringd door prachtige natuurgebieden op de grens van Limburg en Noord-Brabant. Deze gezellige Midden-Limburgse stad en gemeente heeft ruim 50.000 inwoners. Wij hebben de leukste High Wine locaties voor jou geselecteerd. Wil je meer locaties zien in de buurt van Weert? Bekijk dan ook Roermond, en Eindhoven.

Weert

Leuke locaties in Weert:

Filtering

Meer over High Wine in Weert

Weert biedt een gevarieerd aanbod aan winkels, culturele voorzieningen, goede restaurants en gezellige terrassen voor een wijntje! Authentiek, overzichtelijk, goed bereikbaar en voor elk wat wils. De stad Weert en de vier omliggende dorpen zijn makkelijk bereikbaar.

Weert heeft zowel een compacte centrumstad als prachtige natuurgebieden. Geniet je van cultuur, sporten, winkelen of ben je meer een natuurmens? Het kan allemaal in de gemeente Weert. Het is de diversiteit die Weert zo bijzonder maakt.

Een high wine lijkt op het zoetere zusje high tea. Bij een high wine ligt de focus op het proeven van verschillende wijnen in combinatie met de smaken van gerechtjes. Meestal zijn de gerechtjes hartig en bestaan uit vlees, vis, kaas en bijvoorbeeld olijven. Sommige high wines bieden ook zoete hapjes aan. Alle hapjes zijn natuurlijk wel in combinatie met een heerlijke wijn die hierbij aansluit.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden