High Wine in Harderwijk

Harderwijk is een bruisende stad in de provincie Gelderland. De Hanzestad telt ongeveer 44.000 inwoners. Een prachtige, historische stad waar gezelligheid heerst. Harderwijk ligt aan de Veluwe met het Veluwemeer. Geniet van de natuur of ga een dagje shoppen. Een dagje Harderwijk kun je afsluiten met een heerlijke High Wine. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste High Wine locaties in Harderwijk.

Harderwijk

Leuke locaties in Harderwijk:

Filtering

Meer over High Wine in Harderwijk

Denk je aan Harderwijk, dan denk je misschien meteen aan het Dolfinarium. Hier kun je de zeewereld ontdekken in het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Harderwijk heeft nog meer te bieden dan de unieke zeedieren. Het is een prachtige stad met veel natuur. Maak een mooie tocht langs het water en door de Veluwse bossen. Geniet van de bos, heide, buitengebied en mooie wateren. Je kunt de natuur ook vanaf het water bekijken door een vaartocht. Er zijn verschillende rondvaarten en je kunt surfen en zeilen. Na afloop kun je bijkomen aan het stadsstrand, een eilandje met heerlijk zandstrand.

De binnenstad van Harderwijk heeft een gevarieerd winkelaanbod. Er is een mix van bekende winkelketens en kleine zelfstandige ondernemers. In deze boetiekjes vind je pareltjes die je op andere plekken niet kunt vinden. Daarnaast zijn er heerlijke speciaalzaken te vinden voor verse producten. De stad biedt een groot aantal restaurants aan met veel diversiteit. Van een hamburger in een eetcafé tot een fijnproeversmenu in een sterrenrestaurant. Harderwijk is een perfecte stad voor de foodlovers.

Al die leuke restaurantjes, barretjes en terrassen vormen een goede basis voor een High Wine. De High Wine is vergelijkbaar met het zoetere zusje High Tea. Bij een High Wine ligt de focus op hoe bepaalde gerechtjes aansluiten op de smaken van wijnen. Meestal worden er hartige hapjes geserveerd bestaande uit vlees, vis, kaas en meer. In sommige gevallen krijg je ook zoete hapjes. Wat je ook krijgt, je bent verzekerd van een goed glas wijn!

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze.

Alles verkend en wil je lekker borrelen en wijnen? Wij hebben de leukste locaties voor je uitgezocht. Kies jouw favoriet en reserveer direct!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden