High Wine Zoetermeer

Zoetermeer is een stad in Zuid Holland en heeft ongeveer 124.000 inwoners. Het is een gezellige stad waar veel winkels, restaurants en cafés te vinden zijn. In het stadshart van Zoetermeer vind je de meeste. Hier kun je terecht voor grote winkelketens en kleine boetiekjes, voor ieder wat wils. Een leuke dag in Zoetermeer kun je mooi afsluiten met een High Wine bij een van die leuke locaties.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Zoetermeer? Bekijk dan ook Gouda, Den Haag en Rotterdam.

Zoetermeer

Leuke locaties in Zoetermeer:

Filtering

Meer over High Wine in Zoetermeer

Zoetermeer werd officieel als groeikern van Den Haag gezien, maar het dorp groeide zo snel dat het de derde gemeente van Zuid Holland werd. Hierdoor is het een losstaande stad geworden met eigen kenmerken en charmes. Zoetermeer wordt in de volksmond (met een beetje zelfspot) ook wel Sweet Lake City genoemd.

Wil jij winkelen of lekker eten en drinken in Zoetermeer? Dan kun je op verschillende plaatsen terecht, zo heb je het Stadshart waar je allerlei verschillende winkels vindt, maar ook vooral grote winkelketens. Je hebt de Dorpstraat, waar vooral speciaalzaken te vinden zijn. Daarnaast kun je terecht in het Woonhart voor allerlei woonartikelen. En tot slot heb je de Warenmarkten, waar je allerlei verschillende markten kunt bezoeken. Dat is lastig om uit te kiezen tijdens jouw dagje in Zoetermeer! Misschien kun je het wel allemaal combineren.

Al die leuke restaurantjes, barretjes en terrassen vormen een goede basis voor een high wine. De high wine is vergelijkbaar met het zoetere zusje high tea. Bij een high wine ligt de focus op hoe bepaalde gerechtjes aansluiten op de smaken van wijnen. Meestal worden er hartige hapjes geserveerd bestaande uit vlees, vis, kaas en meer. In sommige gevallen krijg je ook zoete hapjes. Wat je ook krijgt, je bent verzekerd van een goed glas wijn!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.