High Wine in Utrecht

Utrecht is een gezellige stad in de provincie met dezelfde naam Utrecht ligt. Utrecht is een bijzondere stad, door de grote hoeveelheid gezellige restaurantjes en leuke winkels trekken hier veel studenten naartoe. In Utrecht wonen meer vrouwen dan mannen, namelijk 14 vrouwen op de 10 mannen. Deze bruisende stad geeft een goede basis voor een sfeervolle High Wine.

Utrecht

Leuke locaties in Utrecht:

Filtering

Meer over High Wine in Utrecht

In Utrecht zijn eindeloos veel restaurantjes te vinden, maar dat kan het juist moeilijker maken om een te kiezen waar je wil eten. Vaak vind je in iedere stad rondom de kerk altijd wel leuke restaurantjes. In Utrecht heet deze ‘kerk’ de Dom. Met zijn 112 meter het hoogste gebouw van Utrecht en zelfs de hoogste kerktoren van Nederland! Het zal ook nog wel de hoogste toren van Utrecht blijven want nieuwe gebouwen mogen niet even hoog of hoger worden gebouwd.

Daarnaast zijn er ook nog genoeg andere plekken waar je leuke restaurants kunt vinden in Utrecht. Neem bijvoorbeeld alle restaurants langs de grachten. Sommige van deze panden zijn erg bijzonder omdat ze ondergronds zijn. In de zomer kun je dan heerlijk zitten op het terras aan de gracht, wat de ultieme ambiance van Utrecht geeft. Aan het einde van de middag kan dit bijvoorbeeld met een lekkere High Wine.

Een High Wine is vergelijkbaar met het zoetere zusje High Tea. Bij een High Wine wordt de thee vervangen door een proeverij van verschillende wijnen. Daarnaast worden de meeste hapjes hartig in plaats van zoet. Deze hartige hapjes bestaan meestal uit vlees, vis, kaas, broodjes met dips en meer. In sommige gevallen kun je ook een vegetarische of vegan High Wine kiezen. Wat je ook krijgt, het is altijd in combinatie met een goede wijn.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden