Wijnproeverij

Een wijnproeverij is de perfecte manier om met een groep een leuke middag te beleven. Of het nu gaat om een vriendinnen dag, een vrijgezellenfeest, verjaardag, bedrijfsuitje of familiedag, een wijnproeverij is voor alles geschikt.

Het is weer eens wat anders dan alleen een high wine. Het grote verschil tussen een high wine en een wijnproeverij is dat het bij een wijnproeverij alleen om de wijnen gaat. Je gaat veel wijnen proeven door kleine slokjes te nemen, aandachtig te proeven en de smaken te ervaren. In de meeste gevallen slik je de wijn niet eens door. Bij een high wine gaat het om gezellig tafelen, waarbij je de verschillende wijnsmaken combineert met gerechtjes. Hier drink je rustig een glas wijn op en proef je daar hapjes bij.

Wijnproeverijen door heel Nederland

We hebben door heel Nederland de leukste wijnproeverij locaties voor je op een rij gezet. Mis je er één, laat het ons dan gerust weten! De proeverijen hebben vaak een minimum aantal deelnemers nodig om door te kunnen gaan. Per proeverij hebben we aangegeven hoeveel personen er nodig zijn, hoe lang deze duurt en uiteraard wat de kosten zijn.

Tip voor een vrijgezellenfeest

Steeds vaker zien we dat de workshop een onderdeel is van een vrijgezellenfeest, voor vrouwen dan. De eerste mannengroep die gaat wijnen moeten we nog ontvangen. Mocht je naast de informatie op de website toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of Facebook.

Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen