High Wine in Haastrecht

Haastrecht is een dorp in de provincie Zuid-Holland, net buiten de stad Gouda. Tot 1985 was Haastrecht een zelfstandige gemeente, daarna viel het onder de gemeente Vlist. Vanaf 2015 werd de plaats onderdeel van Krimpenerwaard. Ook al is Haastrecht een klein dorpje, is er wel een groot aanbod aan restaurants. Wij hebben de leukste high wine locaties voor je uitgezocht.

Haastrecht

Leuke locaties in Haastrecht:

Filtering

Meer over High Wine in Haastrecht

Als je Haastrecht gaat bezoeken, zijn er een aantal gebouwen die wel de moeite waard zijn om te bekijken. Een van de mooiste gebouwen is het oude Raadshuis uit 1618. Vanaf het Raadhuis kijk je zo op de ophaalbrug over de IJssel uit 1883. Hier vind je ook het prachtige stadhuis, die uit 1618 stamt. Het stadhuis heeft een mooie trapgevel, een statige trap met daarop twee opvallende leeuwensculpturen en blauw-witte luiken. De Rooms-katholieke Sint-Barnabaskerk is ook zeker een bezoekje waard.

Nadat je de mooie gebouwen van Haastrecht hebt bekeken en een rondje hebt gelopen door de mooie natuur rondom dit dorpje, is het tijd om uit te rusten. Een high wine is daar perfect voor. Lekker aan het eind van de middag met vriend(inn)en of familie bijpraten onder het genot van een lekker hapje en een wijntje. Een high wine is vergelijkbaar met het zoetere zusje high tea. Bij een high wine krijg je vooral hartige hapjes, bestaande uit vlees, vis, kaas en nog veel meer. In sommige gevallen kun je de high wine ook vegetarisch of veganistisch krijgen. Wat je ook krijgt, het is altijd in combinatie met een goed glas wijn.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden