High Wine Zeist

In Slotstad Zeist is genoeg te beleven, of je komt voor cultuur, de natuur of om te shoppen; Zeist heeft het allemaal. Ook aan horecagelegenheid is er een groot aanbod. Om het jou iets makkelijker te maken, hebben wij de leukste high wine locaties voor jou uitgezocht.

Zeist

Leuke locaties in Zeist:

Filtering

Meer over High Wine in Zeist

Zeist is een gezellige stad midden in het groen. In het gebied staan verschillende kastelen en landhuizen. Slot Zeist is een van de bekendste kastelen. Dit slot stamt uit de 17e eeuw en was gebouwd voor Willem Adriaan van Nassau. Vandaag de dag wordt dit slot gebruikt voor feesten, trouwerijen en tentoonstellingen.

Een andere bijzondere plek is de Dieptetuin, van april tot november kun je hier elke zondagmiddag naar binnen. Als je wil wandelen in het bos, dan is het Zeisterbos een prachtige plek hiervoor! Liever een culturele wandeling? Loop dan de beeldenroute. Deze route stuurt je langs 36 sculpturen van bekende Nederlandse kunstenaars.

Ben jij van het winkelen? Dan zijn er vijf leuke winkelgebieden, die elk een eigen aanbod hebben. Belcour is de grote winkelstraat met grote winkelketens en leuke boetiekjes. Als je uitgekeken bent, dan is het tijd om even uit te rusten. Een high wine is de perfecte manier om de dag af te sluiten. Heerlijk napraten onder het genot van een wijntje en lekkere hapjes.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden