High Wine Den Haag

Den Haag, die mooie stad achter de duinen. Door zijn grote aanbod van restaurantjes een perfecte stad voor een high wine. Ga je winkelen of kunst en cultuur aanschouwen? In Den Haag kan het allemaal.

Midden in het centrum van Den Haag vind je het Plein en de Grote Markt. Hier liggen de meeste restaurants en cafés. Deze bruisende pleinen hebben veel te bieden. Wij hebben de leukste high wine locaties voor jou uitgezocht!

Den Haag

Leuke locaties in Den Haag:

Filtering

Meer over High Wine in Den Haag

Door de veelzijdigheid van de stad, is dit de perfecte plek voor een high wine. De high wine is vergelijkbaar met het zoetere zusje high tea. Bij een high wine krijg je vooral hartige hapjes geserveerd in combinatie met een wijn die hier goed bij past. De meeste gerechtjes bestaan uit vlees, vis en kaas. In sommige gevallen worden er ook zoete hapjes geserveerd. Wat je ook krijgt, het is altijd in combinatie met een goede wijn.

Als je klaar bent met high wine-en kun je Den Haag ontdekken. Slenter je door het centrum om ondertussen lekker te winkelen? Of wil je liever meer te weten komen over de cultuur en historie van Den Haag? Den Haag is de thuisstad voor veel leden van de Koninklijke familie en op het bekende Binnenhof is de regering. In combinatie met de vele monumenten in de historische binnenstad zorgt het ervoor dat Den Haag een chique sfeer ademt.

Naast de prachtige binnenstad, heeft Den Haag ook nog eens een prachtig strand. Kijkduin en Scheveningen zijn leuke badplaatsen om te bezoeken. In het najaar kun je hier heerlijk uitwaaien en in de zomer zijn dit heerlijk stranden om te zonnen.

Heb jij meer tijd nodig om te genieten van Den Haag? Blijf dan slapen in een van de leuke hotels of appartementencomplexen die Den Haag te bieden heeft.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden