High Wine in Kerkrade

Kerkrade grenst aan Duitsland en ligt tussen Landgraaf en Heerlen in. Kerkrade wordt ook wel Kerkrade Klankstad genoemd.  Buiten dat het een muziekstad is, kun je er ook goed vertoeven. Geniet onder andere van de Botanische Tuin of kijk je ogen uit in GaiaZoo. In het stadshart vind je er leuke winkels en gezellige terrasjes waar je heerlijk kunt High Winen. Wij hebben voor jou de leukste locaties geselecteerd!

Kerkrade

Leuke locaties in Kerkrade:

Filtering

Meer over High Wine in Kerkrade

Kerkrade is een leuke stad om allerlei leuke dingen te ontdekken. Tegenover het station ligt het bekende Discovery Center Continium. Hier kun je van alles leren over de wereld waarin je leeft. Maak een reis door het verleden en beleef de tijd van nu. Even zin om te ontspannen? Je kunt er gaan winkelen en genieten op één van de leuke terrasjes. Aansluitend kun je een heerlijke wandeling maken door de Botanische Tuin, of het mooie Stadspark Gravenrode.

De High Wine is vergelijkbaar met het zoetere zusje High Tea. Bij een High Wine krijg je vooral hartige hapjes geserveerd in combinatie met een wijn die hier goed bij past. De meeste gerechtjes bestaan uit vlees, vis en kaas. In sommige gevallen worden er ook zoete hapjes geserveerd. Wat je ook krijgt, het is altijd in combinatie met een goede wijn.

Zoek jouw favoriete restaurant uit en laat na je bezoek nog een review achter, zodat de keuze voor andere mensen nog makkelijker wordt. Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden