High Wine in Waalwijk

Waalwijk is een gemeente in Noord-Brabant en telt meer dan 45.000 inwoners. Wist je dat Waalwijk van oudsher het middelpunt van de Nederlandse schoen- en lederindustrie is? Buiten dat is Waalwijk een gezellige stad in het hart van Brabant met leuke winkels en gezellige restaurants.  Een echte ondernemersstad waar horeca eigenaren ook een High Wine serveren! Wij hebben de locaties voor jou op een rijtje gezet waar je kunt genieten van een lekkere High Wine.

Kijk ook eens bij Den Bosch of Tilburg voor een heerlijke High Wine!

Waalwijk

Leuke locaties in Waalwijk:

Filtering

Meer over High Wine in Waalwijk

De binnenstad van Waalwijk heeft veel te bieden.  Je kunt er een dagje gaan winkelen, een gezellig terrasje pakken of juist een activiteit doen. Qua activiteiten is  het leuk om naar Epic Escape te gaan. Wil je iets waar je iets over Waalwijk en het verleden kan leren? Ga naar het Nederlands Leder & Schoenen Museum.

De High Wine is vergelijkbaar met het zoetere zusje High Tea. Bij een High Wine krijg je vooral hartige hapjes geserveerd in combinatie met een wijn die hier goed bij past. De meeste gerechtjes bestaan uit vlees, vis en kaas. In sommige gevallen worden er ook zoete hapjes geserveerd. Wat je ook krijgt, het is altijd in combinatie met een goede wijn.

Zoek jouw favoriete restaurant uit en laat na je bezoek nog een review achter, zodat de keuze voor andere mensen nog makkelijker wordt. Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden