High Cocktail

Eens iets anders dan een High Wine? Probeer dan eens de High Cocktail! Het ideale uitje met vriendinnen, familie of collega’s. Proef verschillende soorten cocktails met bijpassende hapjes. In verschillende gangen geniet je van allerlei lekkers. Wat voor cocktails vind jij het lekkerste? Voor de gin-tonic lovers is er ook de High Gin. Daarnaast kun je vaak ook meegenieten als je geen alcohol wil of mag drinken, dan kun je kiezen voor de High Mocktail. Voor iedereen is er wel een favoriete High te vinden!

high cocktail

Wat kun je verwachten?

Een High Cocktail is eigenlijk net zo als een High Wine, maar dan worden de wijntjes verwisseld door cocktails. Hierbij geldt ook: elke horecalocatie is anders, dus je wordt vast en zeker verrast. Bekijk het menu van tevoren als je zeker wil weten dat het naar wens is. Liever verrast worden? Reserveer jouw High Cocktail bij een leuke locatie zonder te kijken naar het menu. In de meeste gevallen krijg je 2 of 3 cocktails en daarbij dan ook 2 of 3 gangen met hapjes. Dit kan van een borrelplank en bittergarnituur naar culinaire amusehapjes gaan. Bedenk dus goed van tevoren waar je zin in hebt en reserveer bij een locatie die bij jouw behoeftes past.

Ga jij voor een gezellige bar, een knus restaurant of een luxe hotel? Bekijk al onze High Cocktail locaties en reserveer snel jouw plekje. Cheers!

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden