High Tea cadeaubon

Ben jij de standaard High Wine met vriendinnen inmiddels wel zat? Probeer dan ook eens een heerlijke High Tea, met zowel zoete als hartige hapjes en natuurlijk allerlei soorten thee.

Genieten doe je altijd samen: daarom bieden wij de High Tea cadeaubon aan. Geef een onvergetelijke ervaring cadeau en geniet met vrienden of familie van verschillende zoete en hartige hapjes, onder het genot van eindeloze kopjes thee. Met de High Tea cadeaubon geef je een heerlijke High Tea belevenis voor twee of meer personen cadeau. Bestel direct een cadeaubon en reserveer bij een High Tea locatie naar keuze. Er is voor ieder wat wils: genieten was nog nooit zo makkelijk.

High Tea bon bestellen?

Bij de HighTea.nl cadeaubon ontvang je een High Tea bij een locatie naar keuze. De cadeaubonnen zijn te koop vanaf € 20,00. Je ontvangt de cadeaubon zoals je zelf wil: per post of per e-mail. Per post is leuker om te geven, per e-mail heb je de bon direct in je mailbox en ben je dus altijd op tijd met geven. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een Milka chocolade box aan de bestelling toe te voegen, dan wordt het pas echt een feestje met geven. De voucher is na aankoop twee jaar geldig.

Kies een locatie naar wens, reserveer een datum en lever direct online jouw cadeaubon in. Nu hoef je alleen nog maar te wachten op de datum waarop jij gaat genieten van die heerlijke High Tea. Geniet ervan!

High Tea cadeaubon cadeaubon
High Tea cadeaubon Geniet van heerlijke zoete en hartige hapjes met een pot thee. High Tea bon bestellen