High Wine Hellendoorn

De gemeente Hellendoorn ligt midden in de provincie Overijssel, op de grens van Twente met Salland. Het staat bekend als toeristische en recreatieve gemeente. Je kunt Hellendoorn actief ontdekken door een bezoek te brengen aan Avonturenpark Hellendoorn, een kanotocht over de Regge of een wandeling door het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. In samenhang met de gastvrijheid van de bevolking en de gezellige horeca met haar terrasjes, maakt Hellendoorn een perfecte locatie voor een High Wine. Sluit je actieve dag af met een heerlijke High Wine bij één van deze leuke locaties.

Hellendoorn

Leuke locaties in Hellendoorn:

Filtering

Meer over High Wine in Hellendoorn

Avontuurlijk en cultureel, dat is Hellendoorn. In de natuurlijke omgeving met het Nationaal Park en de mooie landschappen kun je er heerlijk actief zijn op de mountainbike, in de kano of op je eigen fiets. Wil je er cultuur snuiven? De tijd lijkt in het dorp daar stil te hebben gestaan, maar het bruist er van de activiteiten.

Al die leuke restaurantjes, barretjes en terrassen vormen een goede basis voor een High Wine. De High Wine is vergelijkbaar met het zoetere zusje High Tea. Bij een High Wine ligt de focus op hoe bepaalde gerechtjes aansluiten op de smaken van wijnen. Meestal worden er hartige hapjes geserveerd bestaande uit vlees, vis, kaas en meer. In sommige gevallen krijg je ook zoete hapjes. Wat je ook krijgt, je bent verzekerd van een goed glas wijn!

Zoek jouw favoriete restaurant uit en laat na je bezoek nog een review achter, zodat de keuze voor andere mensen nog makkelijker wordt. Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden