High Wine in Oss

Oss is een stad in Noord-Brabant, gelegen tussen Nijmegen en Den Bosch. Met ongeveer 60.000 inwoners is Oss een unieke plek in het Brabantse landschap. Met de bossen, heidevelden en een gezellige binnenstad hoef je je nooit te vervelen. De bruisende stad biedt veel leuks! We hebben de leukste High Wine locaties voor jou uitgezocht.

Oss

Leuke locaties in Oss:

Filtering

Meer over High Wine in Oss

Oss heeft de voordelen van een dorp, maar dan in een stad. Het is een bruisende stad met de dorpse gastvrijheid. Ontdek de geschiedenis en kom de grote of kleine schatten tegen in Oss. Ga naar Ravenstein en Megen om daar de geschiedenis in te ademen. Eindig je dag met een heerlijke High Wine.

De High Wine is vergelijkbaar met het zoetere zusje High Tea. Bij een High Wine krijg je vooral hartige hapjes geserveerd in combinatie met een wijn die hier goed bij past. De meeste gerechtjes bestaan uit vlees, vis en kaas. In sommige gevallen worden er ook zoete hapjes geserveerd. Wat je ook krijgt, het is altijd in combinatie met een goede wijn.

Zoek jouw favoriete restaurant uit en laat na je bezoek nog een review achter, zodat de keuze voor andere mensen nog makkelijker wordt. Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden