High Wine in Castricum

Ook al is Castricum niet zo groot, het is wel een erg populair plaatsje. Met een mooie ligging aan de kust is het een enorme toeristen trekpleister. Veel Amsterdammers komen langs voor een standdagje. Maar Castricum heeft nog veel meer te bieden. Wat dacht je van het gezellige centrum met leuke winkels en goede restaurants. Daar kun je ook terecht voor een heerlijke High Wine.

Wil je in de buurt van Castricum High Wijnen? Bekijk dan ook de locaties in Alkmaar en Haarlem.

Castricum

Leuke locaties in Castricum:

Filtering

Meer over High Wine in Castricum

Even lekker uitwaaien? Trek dan naar Castricum aan Zee. Wandel door de prachtige duinen en over het uitgestrekte strand. Er zijn verschillende wandelroutes die je kunt afleggen. Liever met de fiets? Dan kun je mooi de Zeeweg nemen. Op warme dagen kun je neerploffen op het strand of een verfrissende duik nemen in de zee. Ben je hier in het voorjaar? Dan is het zeker een aanrader om de unieke bloementuin Hortus Bulborum in het nabijgelegen Limmen te bezoeken.

Ben jij meer een stadsmens? Trek dan het centrum van Castricum eens in. Hier vind je veel lokale ondernemers met leuke, unieke winkels. Loop via het Bakkersplein naar de Torenstraat en laat je verrassen. Op zoek naar een leuke markt? Dan kun je terecht bij de weekmarkt in het centrum op vrijdag. Is het een regenachtige dag? Dan kun je net buiten het centrum leuk winkelen bij Winkelcentrum Geversduin. Vergeet niet tussen al dat winkelen ook eens pauze te nemen. Bijvoorbeeld met een heerlijke High Wine bij een van de leuke restaurants in Castricum.

Tussen alle culturele hoogstandjes door, is het tijd om even te relaxen. Wat is er leuker dan bijkomen met lekkere hapjes en een bijpassend wijntje? Een high wine is gebaseerd op het zoetere zusje high tea. Bij een high wine krijg je verschillende hapjes met een goede bijpassende wijn. De kleine gerechtjes bestaan meestal uit vlees, vis, kaas en bijvoorbeeld olijven. In sommige gevallen worden er ook zoete hapjes geserveerd. Dit alles natuurlijk wel in combinatie met een lekker wijntje.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen