High Wine in Breda

Breda is een gezellige stad waar talloze restaurantjes, barretjes en terrassen te vinden zijn. Bij veel van deze restaurantjes kun je een high wine doen. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste high wine locaties in Breda. Deze locaties zijn uitgekozen op basis van enthousiaste bezoekers en de prijs-kwaliteitverhouding van een high wine.

Breda

Leuke locaties in Breda:

Filtering

Meer over High Wine in Breda

In Breda hangt een hele gezellige sfeer. Deze sfeer ontstaat door de inwoners van de stad, maar ook door de bezoekers die een kijkje komen nemen. Breda is ook nog eens een echte studentenstad. Al deze verschillende soorten mensen vormen een eenheid in deze bruisende stad. Dankzij het grote aanbod van restaurantjes is er voor ieder wat wils. Wil jij eens iets anders uitproberen? Dan is een high wine misschien wel wat voor jou.

High wine is vergelijkbaar met het zoetere zusje high tea. Bij een high wine kun je gezellig urenlang tafelen met je vriend(inn)en, terwijl er lekkere hapjes in combinatie met een goed glas wijn worden geserveerd. Bij een high wine worden er vooral hartige hapjes aangeboden bestaande uit vlees, vis, kaas en bijvoorbeeld olijfjes. In sommige gevallen krijg je ook zoete hapjes. Dit alles uiteraard wel in combinatie met een goed glas wijn die de smaken goed laat uitkomen.

Als je klaar bent met high-winen, dan is er nog veel meer te beleven in Breda. Bezoek de historische binnenstad, bekijk de bezienswaardigheden en haal je hart op in de winkelstraten. Wil je hier nog een schepje bovenop doen? Kom een keer naar Breda met carnaval, dan staat de hele stad op zijn kop.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden