High Wine Elburg

De gezellige stad Elburg is te vinden in Gelderland. Dankzij de ligging aan het Veluwemeer en het Drontermeer kun je mooi de natuur intrekken. Daarnaast heeft Elburg een hele gezellige binnenstad met veel winkeltjes, boetiekjes en restaurants. Deze restaurants bieden een goede basis voor een High Wine in Elburg, een leuke manier om jouw dag af te sluiten. Wij hebben een overzicht gemaakt van de leukste High Wine locaties.

 

Elburg

Leuke locaties in Elburg:

Filtering

Meer over High Wine in Elburg

Elburg heeft een bijzondere ligging net aan het randje van Gelderland, als je heel goed over het Veluwemeer heen tuurt, zie je misschien Flevoland wel. In deze omgeving kun je erg goed wandelen en fietsen. Er zijn allerlei verschillende wandel- en fietsroutes die je de natuur erg mooi kunnen laten zien. Daarnaast kun je ook verschillende watersporten beoefenen aan de meren. Op mooie zomerse dagen kun je hier ook kiezen voor een dagje strand of het huren van een bootje. Dit is een leuke manier om het water rondom Elburg te verkennen.

De Veluwe heeft een groot en gevarieerd winkelaanbod, diverse moderne (overdekte) winkelcentra en uitstekende horecagelegenheden. De bekende grote (mode)ketens en warenhuizen zijn aanwezig, maar er zijn ook genoeg kleinschalige winkeltjes. De horecagelegenheden lenen zich goed voor een gezellige High Wine.

Aan het eind van de middag ben je vast wel uitgeput. Dit is het ultieme moment om bij te komen met een High Wine. Een High Wine lijkt op het zoetere zusje High Tea. Bij een High Wine ligt de focus op het proeven van verschillende wijnen in combinatie met de smaken van gerechtjes. Meestal zijn de gerechtjes hartig en bestaan uit vlees, vis, kaas en bijvoorbeeld olijven. Sommige High Wines bieden ook zoete hapjes aan. Alle hapjes zijn natuurlijk wel in combinatie met een heerlijke wijn die hierbij aansluit.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden