High Wine in Leeuwarden

Leeuwarden wordt vanwege de grachten, herenhuizen, monumenten en musea ook wel Klein Amsterdam genoemd. Hier word je in tegenstelling tot de hoofdstad niet ondersteboven gelopen door de hordes toeristen. Daarnaast is de winkelstraat van Leeuwarden al meerdere keren uitgeroepen tot de leukste van Nederland. Al die restaurantjes en barretjes in het centrum bieden een goede basis voor een high wine. Wij hebben voor jou een selectie gemaakt van de lekkerste high wine-spots!

Leeuwarden

Leuke locaties in Leeuwarden:

Filtering

Meer over High Wine in Leeuwarden

Als je een dagje naar Leeuwarden gaat, hoef je je zeker niet te vervelen. Ontdek de binnenstad! Hier kun je heel uitgebreid winkelen. In de Nieuwestad kun je goed winkelen, daarnaast zijn hier ook veel monumenten te vinden. De Waag is een heel populair gebouw, wat nu functioneert als restaurant. In de Kleine Kerkstraat zitten meer dan dertig speciaalzaken, een paradijsje als shopaholic.

Als je meer van het centrum wil zien dan alleen de winkelstraten, dan zijn de grachten een goede manier om Leeuwarden te ontdekken. Doe je dit in een rondvaart boot of past Stand Up Paddling meer bij jou? Op welke manier je Leeuwarden ook gaat bewonderen, vergeet niet een stop te maken bij De Oldehove, deze scheve toren is een belangrijk symbool voor de stad. Zijn eigen toren van Pisa!

Na een hele dag ontdekken heb je vast wel behoefte aan een hapje en een drankje. Daarvoor is een high wine perfect! Lekker napraten over alles wat je gezien hebt, onder het genot van verschillende gerechtjes en een goed glas wijn. Een high wine lijkt op het zoetere zusje high tea. Bij een high wine gaat het vooral om hartige hapjes in combinatie met een wijn die hier bij aansluit. Deze smaken versterken elkaar en zorgen voor een echte smaakexplosie!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden