High Beer cadeaubon

Liever bijkletsen onder het genot van een biertje? Geef dan een High Beer cadeaubon. Het is hetzelfde principe als een High Wine. In tegenstelling tot een High Wine wordt bij een High Beer, uiteraard bier gedronken in plaats van wijn. Proef verschillende soorten bieren en leer welke food combinaties er allemaal bestaan. Het perfecte cadeau om nieuwe bieren te ontdekken.

Met een High Beer cadeaubon kun je bij verschillende restaurant terecht. Er zijn talloze locaties voor een leuke High Beer. Je kunt zelf kiezen naar welke locatie je gaat. Ga je voor een echt biercafé of toch liever een luxe restaurant? Bekijk onze pagina waar alle High Beer locaties te zien zijn en kies een leuke uit.

Online High Beer bon bestellen

De cadeaubonnen kan je bestellen vanaf € 20,00. Elk restaurant heeft zijn eigen prijzen en menukaarten. Neem dat mee in je beslissing. Als je direct een cadeau nodig hebt dan kan je de digitale cadeaubon bestellen en ontvang je die via de mail. Wil je toch liever wat extra geven? Kies dan voor de fysieke cadeaubon en ontvang een mooie kaart op de deurmat. Om er wat extra’s bij te geven kan je ook een Milka chocolade box bestellen.

De ontvanger van heeft 2 jaar de tijd om de cadeaubon in te leveren. Kies de locatie en vul vervolgens de gegevens in. Vergeet niet om op ‘’cadeaubon inleveren’’ te klikken voordat je gaat betalen. Vul daar jouw vouchercode + pin in. Nu alleen nog wachten op bevestiging en dan staat jouw gezellige borrelavond op de planning.

High Beer cadeaubon cadeaubon
High Beer cadeaubon Proeverij van speciaalbieren met bijpassende borrelgerechtjes. High Beer bon bestellen