High Wine Groningen

Groningen is een bruisende stad waar veel studenten wonen. Dat blijkt ook uit de gemiddelde leeftijd van de stad, die ongeveer 36 jaar is. Dit maakt Groningen ook meteen de ‘jongste’ stad van Nederland. Mede dankzij de jonge inwoners zijn er veel activiteiten voor studenten. Het zit er ook bomvol met restaurantjes, cafés en terrassen. Uit al deze restaurantjes hebben wij een selectie gemaakt van de leukste high wine locaties.

Groningen

Leuke locaties in Groningen:

Filtering

Meer over High Wine in Groningen

Groningen telt veel historische gebouwen en monumenten. In Groningen vind je ook de op één na oudste universiteit van Nederland, de Rijksuniversiteit uit 1614. Als je meer te weten wil komen over de historie van Groningen kun je een van de musea bezoeken. Ontdek je liever het centrum? Dan kun je een mooie rondvaart maken over het water dat door het historische centrum loopt. Daarnaast zijn er ook veel fietspaden en wandelpaden die het erg leuk maken om Groningen te bekijken. Voor de echte waaghalzen: beklim de bekende Martinitoren! Dan kun je gelijk heel de stad zien.

Nadat je Groningen ontdekt hebt, ben je vast toe aan wat ontspanning. Daar is een high wine perfect voor. Plof neer in een restaurantje en praat na over de leuke dag. Ondertussen worden er verschillende hapjes op tafel gezet waarbij een heerlijk wijntje geserveerd wordt. Een high wine is vergelijkbaar met het zoetere zusje high tea. Bij een high wine krijg je vooral hartige hapjes, bestaande uit vlees, vis, kaas en meer. In sommige gevallen krijg je er ook zoete hapjes bij. Wat je ook krijgt, een goed glas wijn ontbreekt er in ieder geval niet aan!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden