Ik wil reserveren

High Wine Fletcher Hotel-Restaurant De Korenbeurs

 • Op locatie

High Wine menu

High Wine – € 34,95 (2 personen)

 • 3 glazen Fletcher’s Cuvée of 3 glazen Fletcher’s Bubbels 
 • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
  • Koude hapjes
  • Warme hapjes

Algemene info

Tijdens een heerlijke High Wine bij Fletcher Hotel-Restaurant De Korenbeurs geniet je van verschillende glazen wijn of heerlijke bubbels. Bij deze lekkere drankjes wordt een plateau met bijpassende warme en koude hapjes geserveerd. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Genieten doe je natuurlijk samen, daarom kun je nu een arrangement boeken voor € 34,95 per 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan tijdens je reservering! Een High Wine bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Wine voucher waarmee je een High Wine kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

Bent u op zoek naar een Fletcher hotel-Restaurant nabij de Biesbosch? Dan is Fletcher Hotel-Restaurant De Korenbeurs in Made, vlakbij Breda, de perfecte locatie! In het restaurant van het hotel geniet je van puur en lekker eten. Je kunt een heerlijk dagmenu bestellen of uitgebreid à la carte dineren. Bij de bar in het restaurant kun je aanschuiven voor een borrel of kies ervoor om gezellig bij te kletsen tijdens een High Tea.

Bestel de HighWine.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.3/10
  Twan
  24-01-2023
  Samen met mijn vriendin van een High Wine bij Fletcher in Made genoten. Vriendelijke bediening en prima wijntjes & hapjes voor die prijs.
  Datum van mijn bezoek: 21 januari 2023
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  7
  Service
  8