Ik wil reserveren

High Wine Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch

 • Op locatie

High Wine menu

High Wine – € 34,95 (2 personen)

 • 3 glazen Fletcher’s Cuvée of 3 glazen Fletcher’s Bubbels
 • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
  • Koude hapjes
  • Warme hapjes

Algemene info

Tijdens een heerlijke High Wine bij Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch in Rosmalen geniet je van verschillende glazen wijn of heerlijke bubbels. Bij deze lekkere drankjes wordt een plateau met bijpassende warme en koude hapjes geserveerd. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Genieten doe je natuurlijk samen, daarom kun je nu een arrangement boeken voor € 34,95 per 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan tijdens je reservering! Een High Wine bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Wine voucher waarmee je een High Wine kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

Aan de rand van de bourgondische stad ’s-Hertogenbosch en direct aan de Rosmalense Plas ligt Fletcher Hotel-Restaurant ’s-Hertogenbosch. In het à la carte restaurant geniet je van verrassende gerechten die door de chef-kok met passie bereid worden. De medewerkers adviseren jou graag over een bijpassend wijnarrangement. Kies je liever voor een verfrissend drankje en bijpassend hapje? Schuif dan aan in de gezellige bar. Ook voor een High Wine ben je bij dit hotel aan het juiste adres.

Bestel de HighWine.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.5/10
  Karin
  21-02-2023
  De High Wine was goed te doen.Als je van wijn houdt is dit sowieso heel leuk. Het is weer een keer wat anders dan een High Tea.
  Datum van mijn bezoek: 19 februari 2023
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8