Ik wil reserveren

High Wine Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug

 • Op locatie

High Wine menu

High Wine – € 34,95 (2 personen)

 • 3 glazen Fletcher’s Cuvée of 3 glazen Fletcher’s Bubbels
 • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
  • Koude hapjes
  • Warme hapjes

Algemene info

Tijdens een heerlijke High Wine bij Restaurant Rijsserberg in Rijssen geniet je van verschillende glazen wijn of heerlijke bubbels. Bij deze lekkere drankjes wordt een plateau met bijpassende warme en koude hapjes geserveerd. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Genieten doe je natuurlijk samen, daarom kun je nu een arrangement boeken voor € 34,95 per 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan tijdens je reservering! Een High Wine bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Wine voucher waarmee je een High Wine kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

Bovenop de Overijsselse Rijsserberg, aan de rand van het Rijssenseveld vind je Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug. Het hotel beschikt over een culinair en gezellig restaurant waar heerlijke gerechten geïnspireerd door de klassiek, Franse keuken worden geserveerd. Naast de uitgebreide kaart zijn er ook mogelijkheden om te genieten van kleine hapjes tijdens een High Wine of een borrel.

Bestel de HighWine.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.3/10
  Celine M.
  21-02-2023
  Leuk hotel. Fijne High Wine. Personeel legt goed uit wat alles is en ze gaan ook net een stapje verder voor je. Aanrader!
  Datum van mijn bezoek: 20 februari 2023
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  7
  Service
  10
 • 8.8/10
  Rene
  7-02-2023
  Erg vriendelijk personeel, hotel is gelegen in een mooie omgeving. De High Wine is prima voor dat geld.
  Datum van mijn bezoek: 4 februari 2023
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  8
  Service
  9