High Wine Kruim

 • Vega
 • Vegan

High Wine menu

High Wine – €25,50 p.p.

 • De rode, witte en rosé wijnen worden aan tafel toegelicht
 • Noten en olijven
 • Huisgemaakte soep
 • Plank met kazen en charcuterie
 • Huisgemaakte warme Goudse kaastaart

De rode, witte en rosé wijnen worden toegelicht aan tafel en gecombineerd met de beste hartige gerechtjes die Kruim in huis heeft. De aftrap is met noten en olijven, waarna een huisgemaakt kleintje soep volgt. De plank met kazen en charcuterie nodigt uit om langer te blijven dan je vooraf had bedacht. En dat mag! We sluiten af met een huisgemaakte warme Goudse kaastaart. De Wine Tasting is er ook om te proeven, af te stappen van jouw doorgaans lieveling -wit of -rood. Wil je toch liever alle rondes rood? Geen enkel probleem! Plat of bruiswater is natuurlijk aanwezig.

Algemene info

Kruim is één van de bewoners van de Chocoladefabriek (Klein Amerika 20). Samen met de Bibliotheek, het Streekarchief en de Drukkerswerkplaats is er van alles te beleven in de Chocoladefabriek.

Lees je een boek uit de bibliotheek onder het genot van een goede kop koffie? Of ga je uitgebreid tafelen met je vrienden of familie? Bij de Chocoladefabriek kan het allemaal. Bij Kruim draait het om interactie, tussen de bewoners, maar ook tussen de bezoekers.

Als jij wil bijkletsen met jouw familie of vrienden, dan is een high wine bij Kruim daar perfect voor. Heerlijke hapjes in combinatie met een goed glas wijn. Wil je het nog feestelijker maken? Voeg er dan een glas bubbels aan toe. Zijn er nog meer dingen die je er wel bij zal willen hebben? Vraag het gewoon even! Ze zijn niet zo moeilijk.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.0/10
  Marit
  18-12-2019
  Echt een leuk restaurantje in een soort bibliotheek. Een hele gezellige sfeer en ook de high wine was lekker!
  Datum van mijn bezoek: 7 december 2019
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8