Ik wil reserveren

High Wine Kruim

 • Op locatie
 • Vegan
 • Vega

High Wine menu

High Wine – €28,50 p.p.

 • De rode, witte en rosé wijnen worden aan tafel toegelicht
 • Noten en olijven
 • Huisgemaakte soep
 • Plank met kazen en charcuterie
 • Huisgemaakte warme Goudse kaastaart

De rode, witte en rosé wijnen worden toegelicht aan tafel en gecombineerd met de beste hartige gerechtjes die Kruim in huis heeft. De aftrap is met noten en olijven, waarna een huisgemaakt kleintje soep volgt. De plank met kazen en charcuterie nodigt uit om langer te blijven dan je vooraf had bedacht. En dat mag! We sluiten af met een huisgemaakte warme Goudse kaastaart. De Wine Tasting is er ook om te proeven, af te stappen van jouw doorgaans lieveling -wit of -rood. Wil je toch liever alle rondes rood? Geen enkel probleem! Plat of bruiswater is natuurlijk aanwezig.

Algemene info

Kruim is één van de bewoners van de Chocoladefabriek (Klein Amerika 20). Samen met de Bibliotheek, het Streekarchief en de Drukkerswerkplaats is er van alles te beleven in de Chocoladefabriek.

Lees je een boek uit de bibliotheek onder het genot van een goede kop koffie? Of ga je uitgebreid tafelen met je vrienden of familie? Bij de Chocoladefabriek kan het allemaal. Bij Kruim draait het om interactie, tussen de bewoners, maar ook tussen de bezoekers.

Als jij wil bijkletsen met jouw familie of vrienden, dan is een high wine bij Kruim daar perfect voor. Heerlijke hapjes in combinatie met een goed glas wijn. Wil je het nog feestelijker maken? Voeg er dan een glas bubbels aan toe. Zijn er nog meer dingen die je er wel bij zal willen hebben? Vraag het gewoon even! Ze zijn niet zo moeilijk.

Bestel de HighWine.nl Kruim cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 4.8/10
  Sanne van Beek
  2-10-2022
  Wijn was lekker en de hapjes waren uitgebreid, al hadden we niet de olijven en nootjes als starter die vermeld werden op de high wine website. Verder was het eten en drinken goed te doen! Ook was het een beste tegenvaller dat de kruim blijkbaar een bibliotheek is. Doet toch iets met de sfeer. Daarnaast wist het personeel niet veel over de wijn te vertellen. (Verschil tussen zoet en droog konden wij je ook wel vertellen zegmaar). We moesten bij de bijbetalen,terwijl we niks extra\'s hadden besteld en we 2 high wine bonnen hadden ingeleverd. Na heel wat heen en weer gebel werd dit weer verekend, maar was toch vervelend. Als dit geen cadeau was, en ik hier de volle pond voor had betaald, dan was ik teleurgesteld geweest.
  Datum van mijn bezoek: 1 oktober 2022
  Eten & drinken
  7
  Prijs / kwaliteit
  4
  Sfeer
  4
  Service
  4
 • 10/10
  Sandra Voois
  18-07-2022
  Wat hebben wij genoten van jullie high wine. Alles perfect. Bediening, eten en zeker de wijn. Het is echt een aanrader. Mijn vriendin en ik raden het iedereen aan.
  Datum van mijn bezoek: 17 juli 2022
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 9.0/10
  Anoniem
  12-07-2022
  Super gezellige en heerlijke high wine. Heerlijke wijnen en hapjes. Vriendelijk personeel. Echt een uitje.
  Datum van mijn bezoek: 8 juli 2022
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  8
  Service
  8
 • 8.5/10
  Cindy Remers
  7-06-2022
  Het was zeer goed , personeel vriendelijk en veel hapjes ! Zeker voor herhaling vatbaar 😃
  Datum van mijn bezoek: 6 juni 2022
  Eten & drinken
  7
  Prijs / kwaliteit
  7
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 9.0/10
  Céline Landman-Gordijn
  29-11-2021
  We hebben erg genoten van onze high wine bij Kruim. Leuk concept en het was ook meer dan genoeg om te borrelen en eten op de vrijdagavond. Je zit er leuk en we zijn keurig bediend.
  Datum van mijn bezoek: 26 november 2021
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  8
  Service
  8
 • 8.0/10
  Marit
  18-12-2019
  Echt een leuk restaurantje in een soort bibliotheek. Een hele gezellige sfeer en ook de high wine was lekker!
  Datum van mijn bezoek: 7 december 2019
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8