Ik wil reserveren

High Wine Fletcher Familiehotel Paterswolde

 • Op locatie

High Wine menu

High Wine – €34,95 (2 personen)

 • 3 glazen Fletcher's Cuvée of 3 glazen Fletcher's Bubbels
 • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
  • Koude hapjes
  • Warme hapjes

Algemene info

Tijdens een heerlijke High Wine bij Fletcher Paterswolde geniet je van verschillende glazen wijn of heerlijke bubbels. Bij deze lekkere drankjes wordt een plateau met bijpassende warme en koude hapjes geserveerd. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Genieten doe je natuurlijk samen, daarom kun je nu een arrangement boeken voor € 34,95 per 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan tijdens je reservering! Een High Wine bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Wine voucher waarmee je een High Wine kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

Centraal gelegen nabij Groningen in het gezellige Paterswolde bevindt zich Fletcher Familiehotel Paterswolde. Het hotel beschikt over een sfeervol restaurant waar je kunt genieten van gerechten van de wisselende menukaart. De unieke en informele sfeer, het uitstekende eten en de mooie selectie aan dranken dragen bij aan een fantastische avond. Niet alleen voor een diner, maar ook voor een borrel of een High Wine kun je bij dit hotel terecht.

Bestel de HighWine.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen. 

 

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.5/10
  Myriam
  2-02-2023
  Mooi hotel, vriendelijk personeel. Een High Wine bij Fletcher is altijd erg lekker, we gaan weleens vaker. De wijn is prima en de hapjes zijn top!
  Datum van mijn bezoek: 30 januari 2023
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  8
  Service
  7