Ik wil reserveren

High Wine Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof

 • Op locatie

High Wine menu

High Wine – € 34,95 (2 personen)

 • 3 glazen Fletcher’s Cuvée of 3 glazen Fletcher’s Bubbels 
 • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
  • Koude hapjes
  • Warme hapjes

Algemene info

Tijdens een heerlijke High Wine bij  Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof geniet je van verschillende glazen wijn of heerlijke bubbels. Bij deze lekkere drankjes wordt een plateau met bijpassende warme en koude hapjes geserveerd. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Genieten doe je natuurlijk samen, daarom kun je nu een arrangement boeken voor € 34,95 per 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan tijdens je reservering! Een High Wine bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Wine voucher waarmee je een High Wine kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

In ‘de sportstad van het Noorden’, Heerenveen, is Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof gelegen. Voor een gezellige High Wine, heerlijk lunch en smaakvol diner kunt je terecht in het sfeervolle à la carte restaurant. De keuken is Frans georiënteerd, maar je vindt ook typisch Fryske gerechten op de kaart. In de hotelbar kunt u in de avond terecht voor een ‘afzakkertje’.

Bestel de HighWine.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.3/10
  Erwin
  23-01-2023
  Het personeel was vriendelijk en behulpzaam en ze hadden veel verstand van wijn/spijs combinaties.
  Datum van mijn bezoek: 10 januari 2023
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  6
  Service
  10