Ik wil reserveren

High Wine Dolce & Gusto Ristorante

  • Op locatie

High Wine menu

High Wine – € 42,50 p.p.

Wijnproeverij van 6 heerlijke wijnen:

  • 3 witte wijnen
  • 3 rode wijnen
  • heerlijke bijpassende gerechtjes

Algemene info

Het restaurant van Dolce & Gusto is gevestigd in een oud pand aan de Dorpsstraat in Stiphout, Helmond. Costantino en Marita Esposito zijn samen begonnen aan dit avontuur in oktober 2017. In hun restaurant kun je genieten van Italiaanse/Mediterraanse gerechten.Ze zijn altijd bezig met vooruitgang en kijken naar de toekomst, maar ook even stilstaan bij wat ze al bereikt hebben samen met hun team. Dolce & Gusto Ristorante heeft 45 zitplaatsen in het restaurant/wijnbar. Onder het overdekt terras, is er ruimte voor 16 zitplaatsen.

Costantino heeft veel uren geïnvesteerd om het restaurant een schitterende Italiaanse look te geven. De ruimte boven in het restaurant is ook apart te boeken voor een persoonlijk feest in Italiaanse sfeer. Het restaurant van Dolce & Gusto is uitgebreid met een exclusieve wijnbar. Er zijn ruim 60 verschillende soorten Italiaanse wijn beschikbaar. Wil je meer leren over Italiaanse wijnen, kom langs voor een wijn tasting en ontdek welke heerlijke wijnregio’s Italië heeft. 

Bestel een HighWine.nl Dolce & Gusto cadeaubon om iemand te verrassen. 

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

Geen reviews beschikbaar