Ik wil reserveren

High Wine Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

 • Op locatie

High Wine menu

High Wine – € 34,95 (2 personen)

 • 3 glazen Fletcher’s Cuvée of 3 glazen Fletcher’s Bubbels 
 • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
  • Koude hapjes
  • Warme hapjes

Algemene info

Tijdens een heerlijke High Wine bij Restaurant Kasteel Erenstein. bij Fletcher geniet je van verschillende glazen wijn of heerlijke bubbels. Bij deze lekkere drankjes wordt een plateau met bijpassende warme en koude hapjes geserveerd. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Genieten doe je natuurlijk samen, daarom kun je nu een arrangement boeken voor € 34,95 per 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan tijdens je reservering! Een High Wine bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Wine voucher waarmee je een High Wine kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

De uitstekende locatie voor een High Tea, borrel of diner is het sprookjesachtige Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein. Het hotel is gelegen in Zuid-Limburg nabij de grote stad Maastricht. In het restaurant worden culinaire gerechten in combinatie met speciaal geselecteerde wijnen geserveerd. Tijdens je High Tea, borrel of diner heb je een geweldig uitzicht op de schitterende tuin. De ideale locatie voor een gezellig dagje uit.

Bestel de HighWine.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.5/10
  Nikki Dijkstra
  14-02-2023
  Vriendelijk personeel. Als je op zoek bent naar een leuk en voordelig uitje, is de High Wine hier ideaal! Wijntjes drinken onder het genot van heerlijke hapjes, op een mooie locatie. Top!
  Datum van mijn bezoek: 12 februari 2023
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  7
  Service
  10