Ik wil reserveren

High Wine Fletcher Strandhotel Renesse

 • Op locatie

High Wine menu

High Wine – € 34,95 (2 personen)

 • 3 glazen Fletcher’s Cuvée of 3 glazen Fletcher’s Bubbels 
 • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
  • Koude hapjes
  • Warme hapjes

Algemene info

Tijdens een heerlijke High Wine bij Fletcher Strandhotel in Renesse geniet je van verschillende glazen wijn of heerlijke bubbels. Bij deze lekkere drankjes wordt een plateau met bijpassende warme en koude hapjes geserveerd. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Genieten doe je natuurlijk samen, daarom kun je nu een arrangement boeken voor € 34,95 per 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan tijdens je reservering! Een High Wine bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Wine voucher waarmee je een High Wine kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail.

Welkom bij Fletcher Strandhotel Renesse! Zoals de naam het al zegt, vind je dit sfeervolle hotel in de geliefde badplaats Renesse. Vanuit het hotel wandel je zo het gezellige centrum in of bevind je je zich snel op het Zeeuwse strand. Voor een heerlijk diner kun je aansluiten in het restaurant of op het ruime terras. De chef-kok en zijn keukenbrigade koken uitsluitend met verse, eerlijke en seizoensgebonden gerechten uit de regio. Maar ook voor een borrel of High Wine ben je bij dit hotel aan het juiste adres.

Bestel de HighWine.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.5/10
  Patricia Luik
  6-02-2023
  Het Fletcher hotel in Renesse is lekker kleinschalig, gelegen aan de rand van Renesse. Er werkt vriendelijk personeel. De High Wine was prima te doen!
  Datum van mijn bezoek: 2 februari 2023
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  7
  Service
  8