Ik wil reserveren

High Wine Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel

 • Op locatie

High Wine menu

High Wine – € 34,95 (2 personen)

 • 3 glazen Fletcher’s Cuvée of 3 glazen Fletcher’s Bubbels
 • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
  • Koude hapjes
  • Warme hapjes

Algemene info

Tijdens een heerlijke High Wine bij Restaurant KanunniK geniet je van verschillende glazen wijn of heerlijke bubbels. Bij deze lekkere drankjes wordt een plateau met bijpassende warme en koude hapjes geserveerd. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Genieten doe je natuurlijk samen, daarom kun je nu een arrangement boeken voor € 34,95 per 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan tijdens je reservering! Een High Wine bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Wine voucher waarmee je een High Wine kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

Aan de rand van het duindorpje Schoorl ligt het gastvrije Fletcher Hotel-Restaurant Jan Van Scorel. Het aangename hotel ligt op het hoogste duinenrijk van de Schoorlse Duinen en beschikt over het culinaire Restaurant KanunniK. Hier worden overheerlijke gerechten uit de internationaal georiënteerde keuken geserveerd. Klets je liever in alle rust even bij? Schuif dan aan voor een gezellige High Wine of borrel in dit hotel.

Bestel de HighWine.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.5/10
  Martijn
  21-02-2023
  Fijn hotel vlakbij een mooi natuurgebied waar prima te wandelen en te fietsen is . Het personeel is erg vriendelijk en helpt je graag. De High Wine is erg goed voor dat geld!
  Datum van mijn bezoek: 19 februari 2023
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  10