Ik wil reserveren

High Wine Havenrijk

 • Op locatie
 • Wijnproeverij
 • Vega

High Wine menu

High Wine (4 gangen) - € 38,50 p.p

 • 4 gangen met hapjes/gerechtjes
 • 4 bijpassende wijnen

Ontdek hoe de combinatie van de smaak van de wijn en de gerechten elkaar aanvullen en versterken. Gezellig genieten met uw familie, vrienden of collega’s. High wine is geen volledige maaltijd, maar ideaal als afsluiting van de middag.

Er zullen oplopend 4 of 5 (naar keuze) verschillende wijnen geschonken worden. Zowel wit als rood, diverse landen en druifsoorten komen voorbij. De bijbehorende gerechtjes is een diversiteit van onze producten welke afgestemd zijn op de geschonken wijnen.

Breid de High Wine uit met een scroppino als dessert à € 4,50 per persoon.

Algemene info

Restaurant Havenrijk wordt al jaren gebruikt als uitvalbasis om in een ontspannen en inspirerende omgeving gezellig bijeen te komen. Havenrijk is sinds 1970 gevestigd in een stolpboerderij op de jachthaven Zwaansmeerpolder in Uitgeest. Het restaurant is gelegen op een jachthaven en is omringd door boten, water en een prachtig beschermd natuurgebied. Het restaurant is makkelijk bereikbaar vanaf de snelwegen A8 en A9 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bijna alle tafels hebben uitzicht over de jachthaven of het Uitgeestermeer. Beneden en boven staat een open haard met een gezellig zitje. De sfeer in het restaurant is gemoedelijk en informeel.

Havenrijk biedt een hele lekkere en gezellige high wine aan. Voor de liefhebber van eten en wijn: een verrassende proeverij van 4 of 5 kleine gerechtjes met bij elk gerecht een bijpassende wijn. Ook voor wie geen wijnkenner is, is dit een leuke kennismaking met verschillende wijnsoorten.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.0/10
  Mary Hoogewerf
  8-10-2023
  Hele leuke, gezellige en lekkere zit. Mooie wijntjes en prima bediening. Bedankt Havenrijk! Voor herhaling vatbaar 👍
  Datum van mijn bezoek: 7 oktober 2023
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8
 • 8.8/10
  Anoniem
  17-09-2022
  Het was heel fijn. mooi uitzicht, lekekr verschillende wijnen met heerlijke hapjes. Vriendelijk personeel wat ook iets te vertellen had.
  Datum van mijn bezoek: 16 september 2022
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  9
  Service
  8
 • 8.5/10
  Ellie
  18-12-2019
  Met een groepje vriendinnen gingen we hier wijnen. Erg leuk want het is een mooie locatie waar je amuses krijgt met lekkere wijnen.
  Datum van mijn bezoek: 6 december 2019
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  9
  Service
  8