Ik wil reserveren

High Wine Fletcher Hotel-Restaurant Valkenburg

 • Op locatie

High Wine menu

High Wine – € 34,95 (2 personen)

 • 3 glazen Fletcher’s Cuvée of 3 glazen Fletcher’s Bubbels 
 • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
 • Koude hapjes
 • Warme hapjes

Algemene info

Tijdens een heerlijke High Wine bij Fletcher Hotel-Restaurant Valkenburg geniet je van verschillende glazen wijn of heerlijke bubbels. Bij deze lekkere drankjes wordt een plateau met bijpassende warme en koude hapjes geserveerd. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Genieten doe je natuurlijk samen, daarom kun je nu een arrangement boeken voor € 34,95 per 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan tijdens je reservering! Een High Wine bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Wine voucher waarmee je een High Wine kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

Het compleet vernieuwde en moderne Fletcher Hotel-Restaurant Valkenburg is omringd door het prachtige Limburgse heuvellandschap en is slechts enkele kilometers verwijderd van het bekende Drielandenpunt. Het hotel beschikt over een compleet gerenoveerde bar met een ruime lounge en open haard waar je heerlijk kunt borrelen. In het restaurant kun je genieten van Frans georiënteerde en lokale specialiteiten of schuif aan voor een gezellige High Wine met familie en vrienden.

Bestel de HighWine.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.3/10
  Jack
  24-01-2023
  Heerlijke High Wine! Erg veel, maar erg lekker. Mooi hotel, met vriendelijk personeel.
  Datum van mijn bezoek: 22 januari 2023
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  7
  Service
  8