Ik wil reserveren

High Wine Fletcher Boutique Hotel Duinoord

 • Op locatie

High Wine menu

High Wine – € 34,95 (2 personen)

 • 3 glazen Fletcher’s Cuvée of 3 glazen Fletcher’s Bubbels 
 • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
  • Koude hapjes
  • Warme hapjes

Algemene info

Tijdens een heerlijke High Wine bij Fletcher Boutique Hotel Duinoord geniet je van verschillende glazen wijn of heerlijke bubbels. Bij deze lekkere drankjes wordt een plateau met bijpassende warme en koude hapjes geserveerd. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Genieten doe je natuurlijk samen, daarom kun je nu een arrangement boeken voor € 34,95 per 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan tijdens je reservering! Een High Wine bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Wine voucher waarmee je een High Wine kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

Op steenworp afstand van het gezellige strand van Wassenaar vind je Fletcher Boutique Hotel Duinoord. Wilt u na een prachtige dag aan het strand en in de duinen worden verrast met heerlijke warme en koude gerechten? Schuif dan in het sfeervolle restaurant van het hotel aan voor een gezellige High Wine. Daarnaast is het hotel ook uitermate geschikt voor een gezellige borrel. In de bar kun je in alle rust heerlijk bijkletsen met familie en vrienden onder het genot van een wijntje of ander alcoholisch drankje.

Bestel de HighWine.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.3/10
  Anneke M.
  26-01-2023
  Lekkere High Wine, de ober doet en vertelt alles erg leuk. Hotel ligt mooi in de duinen.
  Datum van mijn bezoek: 22 januari 2023
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  7
  Service
  10