Ik wil reserveren

High Wine Eetcafé Pluim

 • Op locatie
 • Vega

High Wine menu € 35,- p.p.

Bij de High Wine bij Eetcafé Pluim ervaar je hoe de smaken van de verschillende wijnen aansluiten op de hapjes die erbij geserveerd worden. In deze proeverij maak je kennis met wijnen uit diverse streken. Je zult ervaren hoe smaken verschillen per druifsoort. De smaken die je hierbij proeft, worden nog meer benadrukt door er een gerechtje bij te eten die erbij past. Deze high wine bestaat uit drie rondes met hapjes. Waarvan twee rondes verschillende koude en warme borrelhapjes zijn en de laatste ronde een variatie van warme, kleine gerechtjes. Elke ronde worden er verschillende combinaties van hapjes gemaakt, zodat je van alles wat hebt. Deze high wine wordt zeker een smaakexplosie! Geef specifieke dieetwensen wel van te voren door, zodat de kok hier rekening mee kan houden.

High Gin menu € 47,50,- p.p.

De ultieme dorstlesser in een mooi glas met lekkere garnituren, ja- dat moet een Gin-tonic zijn! Geniet nu van 3 heerlijke G&T’s in combinatie met 3 gangen. Dit is dé start van een heerlijke avond bij Eetcafé Pluim.

Algemene info

Eetcafé Pluim is de ideale plek voor een lekkere lunch, uitgebreid dineren of natuurlijk voor een heerlijke high wine. Bij de gerechten die ze serveren, speelt kip een grote rol. Maar je kunt ook kiezen voor visgerechten of een vegatarische variant. Als je dol bent op wijn en ook wel van lekkere hapjes hierbij houdt, dan is de high wine een aanrader.

Wanneer je met een klein groepje bent kun je gezellig binnen zitten. Met mooi weer kun je ook genieten van een wijntje in de stadstuin. Als je met een grote groep wil genieten van een high wine, is het ook mogelijk om een privé ruimte aan te vragen. Op die manier kun je gezellig wijnen met je eigen gezelschap.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 10/10
  Anoniem
  19-06-2023
  Heerlijk eten goede wijncombinaties personeel met plezier en kennis van zaken en er zat geen enkele haast achter!
  Datum van mijn bezoek: 16 juni 2023
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 4.8/10
  Karen rooks
  12-03-2023
  Na ontvangst kwam er niemand van de bediening. Na een half uur zelf maar gevraagd. De wijnvolgorde was niet opbouwend. De eerste was volller van smaak dan de andere 2. De hapjes waren ok maar wellicht niet onze smaak.
  Datum van mijn bezoek: 11 maart 2023
  Eten & drinken
  4
  Prijs / kwaliteit
  5
  Sfeer
  6
  Service
  4
 • 8.8/10
  Esmaralde Wokke
  6-12-2022
  Heerlijke highwine! Bij alle 3 de wijnen goede gerechtjes. Er wordt ook wat verteld over de wijnen, leuk om te horen.
  Datum van mijn bezoek: 4 december 2022
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  10
 • 10/10
  Tiny de Jong
  5-06-2022
  We hebben genoten van jullie heerlijke wijnen, gerechten, klantvriendelijkheid en gezelligheid ?! Met vriendelijke groet, Petra, Nanda en Tiny de Jong
  Datum van mijn bezoek: 3 juni 2022
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 9.8/10
  Monique de Rover
  30-05-2022
  Echt super geregeld, mooie.wijnen met heerlijke hapjes erbij! Echt een aanrader.
  Datum van mijn bezoek: 29 mei 2022
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 7.5/10
  Emma
  18-12-2019
  Gezellige sfeer, goed eten en lekkere wijn en ook nog eens vriendelijk personeel. Wij hebben een prima middag gehad hoor.
  Datum van mijn bezoek: 24 november 2019
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  6
  Sfeer
  8
  Service
  8