High Wine Til38

 • Vega

High Wine menu

High Wine 4 gangen – € 27,50 p.p.

High Wine 5 gangen - € 32,50 p.p.

De High Wine bestaat uit een proeverij van 4 of 5 gerechtjes met bijpassende wijnen. Je zult ontdekken hoe de gerechten en de smaak van wijn op elkaar aansluiten. Er worden heerlijke rosé, witte en rode wijn geschonken. Elke wijn die je proeft is onderscheidend in streek of druifsoort. Dit is een leuke manier om kennis te maken met verschillende wijnsoorten.

Algemene info

Gevestigd in een prachtig monumentaal pand uit de 17e eeuw vind je Til38. Dit pand staat op het bruisende Waagplein in Alkmaar. Er hangt een warme, huiselijke sfeer in het restaurant. Het restaurant geeft aan dat Til staat voor sociaal en gezelligheid. Ze zijn gevestigd op Houttil 38, maakte uiteindelijk de naam Til38.

De high wine bestaat uit 4 of 5 gangen, die keuze kun je zelf maken. Bij elk gerechtje krijg je een bijpassende wijn. Op die manier kun je de verschillende soorten smaken van de gerechten goed ervaren met de smaak van de wijn die daar op aansluit. Van de smaken tot de aankleding en de service, alles is netjes uitgewerkt. De tafel is prachtig gedekt en de wijnglazen staan al klaar. Er kunnen helaas geen rekening worden gehouden met speciale dieetwensen en/of allergenen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 9.8/10
  Synco nunnink
  23-02-2020
  Heel gezellig kleinschalig restaurant met vriendelijke bediening. De highwine was uitgebreid met heerlijke gerechtjes, aanrader!
  Datum van mijn bezoek: 22 februari 2020
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 8.3/10
  Abby
  18-12-2019
  Wat een heerlijke high wine! Allemaal kleine gerechtjes in combinatie met lekkere wijntjes.
  Datum van mijn bezoek: 8 december 2019
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8