High Wine Ctaste

  • Op locatie
  • Vega
  • Glutenvrij

High Wine menu

High Wine in het donker – € 29,- p.p.

De mooiste beleving is een High Wine in het donker. Duik in een andere beleving en ga eens een hapje eten in het donker. Zet je zintuigen op scherp en proef en beleef zonder iets te zien. De blinde obers zorgen dat je goed geholpen wordt in het restaurant. Een High Wine om nooit te vergeten! 

  • 3 heerlijke wijnen
  • Bijpassende amuses 

Algemene info

Bij Ctaste is het volledig donker: communiceren, proeven, horen, ruiken en voelen zal je totaal anders gaan ervaren. WOW wat een beleving! Smaak en genieten staat centraal bij ons. Ctaste staat niet alleen voor een unieke en onvergetelijke smaakbeleving. De enige échte experts van het donker zullen je op een fantastische ongedwongen manier versteld doen staan. Onze 11 blinde experts zullen je trakteren op een fantastisch middag of avond, met een gemiddeld cijfer van een 9,1 op service durven we dat wel te zeggen.

Je kunt bij Ctaste ook terecht voor een High Tea of High Beer! Liever cadeau doen? Bestel de HighWine cadeaubon en verras diegene. 

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

Geen reviews beschikbaar