Ik wil reserveren

High Wine Hotel Chariot

 • Op locatie

High Wine menu

High Wine - € 42,50 p.p.

Geniet volop van de nieuwe Royale High Wine Special met overheerlijke deluxe bites.

Deze Royal High Wine is perfect voor een gezellige middag uit samen met familie, vrienden of vriendinnen. Restaurant Centennial serveert haar High Wine inclusief al het lekkers voor € 42,50 per persoon. Voor dit bedrag geniet je onbeperkt van exclusieve wijn met een combinatie van hartige deluxe en zoete bites vers bereid door de chefs.

Algemene info

In Hotel Chariot vind je Bar Restaurant Centennial. Centennial biedt een uitstekende kwaliteit eten in een warm en sfeervol ingericht restaurant. Kom je voor het diner? Dan worden alle gerechten bereid op de originele houtskoolgrill, dit zorgt voor een unieke smaak. Hier worden heerlijke wijnen bij geserveerd uit het ruim assortiment aan wijnen.

Restaurant Centennial biedt naast de hoge kwaliteit een huiselijke no-nonsense sfeer. Aan jou de keuze om gezellig in het restaurant te vertoeven of voor vermaak aan de bar iets te eten of te drinken. Hotel Chariot beschikt naast een sfeervol restaurant ook een mooie lounge om gezellig iets te drinken. Het is ook mogelijk om te reserveren voor grote groepen. 

Bestel de HighWine.nl Hotel Chariot cadeaubon om iemand mee te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.5/10
  Ellen Ruijmgaart
  14-05-2023
  Vanaf binnenkomst tot het eind, helemaal geweldig, super lekker ????en top gegeten en de service , heel leuk en gezellige barman m/ over ????
  Datum van mijn bezoek: 13 mei 2023
  Eten & drinken
  7
  Prijs / kwaliteit
  7
  Sfeer
  10
  Service
  10