High Wine Parkoers Zuiderpark

 • Glutenvrij
 • Vega

High Wine menu

High Wine – € 23,50 p.p. 

 • 3 glazen wijn of Prosecco naar keuze
 • Uitgebreide selectie van Parkoers-borrel hapjes, nootjes, brood en dips

Algemene info

Parkoers is een lunchroom in het Haagse Zuiderpark. Je kunt bij ons terecht voor een heerlijk ontbijt, een uitgebreide High Tea maar ook voor een gezellige High Wine. 

Een (h)eerlijk verhaal

Bij Parkoers gebruiken we bij voorkeur seizoensgebonden producten met een eerlijk verhaal. We werken met verse ingrediënten en onze gerechten komen uit eigen keuken. Uiteraard hebben we ook een ruim aanbod aan vegetarische lekkernijen. Gezonde gerechten voor elk moment van de dag, daar staat Parkoers om bekend. Natuurlijk hebben we huisgemaakte taartjes voor bij de koffie of de thee. En ook voor een glas wijn of een biertje op het terras moet je bij Parkoers zijn. Kan je meteen genieten van het prachtige uitzicht en de heerlijk groene omgeving.

Duurzaam!

Uit respect voor het milieu gebruiken we zo min mogelijk verpakkingsmateriaal, zowel bij onze inkoop als bij wat we onze gasten serveren: geen suikerzakjes maar suiker uit een pot, en losse thee in een hippe rozet. De koffie en thee zijn uiteraard fair trade. Bij Parkoers denken we duurzaam.

Maatschappelijk betrokken

Wat maakt ons nog meer zo bijzonder? Duurzaamheid gaat wat ons betreft niet alleen over het milieu. Duurzaamheid betekent ook dat we maatschappelijk betrokken zijn: Parkoers biedt leerwerkplekken aan jongeren met een arbeidshandicap, die op de ‘normale’ arbeidsmarkt minder gemakkelijk een baan vinden. Met onze leerwerkplekken ondersteunen we hen daarbij. We leiden hen op tot gastvrije en klantvriendelijke medewerkers die met plezier bezig zijn. Zo dragen wij bij aan een samenleving waarin iedereen kan meedoen. Dat vinden we vanzelfsprekend. Dus dat doen we gewoon. Ons motto daarbij is ‘Een beperking hoeft geen beperking te zijn’.

Bestel de HighWine.nl Parkoers Zuiderpark cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 9.0/10
  Anoniem
  13-11-2021
  De high wine was super. Heerlijke hapjes en keuze uit verschillende soorten wijn. Personeel was ook erg aardig Kom zeker nog een keertje terug
  Datum van mijn bezoek: 12 november 2021
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  9
  Service
  9