Wijnpakket met cadeaubon zakelijk

Wil jij een relatiegeschenk of een zakelijk wijnpakket cadeau geven? Dan hebben wij een aantal zakelijke wijnpakketten beschikbaar. Deze cadeaupakketten worden in combinatie met de HighWine.nl cadeaubon geleverd, maar zijn ook te combineren met de HighTea.nl en HighBeer.nl cadeaubon. De ‘High’ cadeaubon is leuk voor elke gelegenheid. We hebben drie verschillende pakketten samengesteld, er is voor ieder wat wils! Neem gerust contact op bij vragen, extra informatie of een prijsopgave op maat.

Pakket 1: Christmas Bubbles

Dit jaar geen Kerstborrel? Dan breng je toch gewoon de borrel naar de medewerkers toe! Het ‘Christmas Bubbles’ kerstpakket bestaat uit een HighWine.nl cadeaubon, een mooie rode envelop en een Milka chocoladebox. Dit sfeervolle pakketje wordt met confetti en al in een doosje bezorgd. Zo kunnen ze toch lekker gaan genieten van een wijntje. Het bedrag van cadeaubon kan naar keuze ingevuld worden.

Wil jij het kerstpakket direct naar de ontvanger sturen? Voeg dan een kerstkaart met persoonlijke boodschap toe!

cadeaupakket 1 high wine

Pakket 2: It’s always wine o’clock.

Hartig, bubbelig en gezellig; daar gaat dit kerstpakket om. Bij dit High Wine pakket krijg je een zelfontworpen tegeltje (met quote of foto), een flesje Prosecco, een weckpotje met gemixte noten en natuurlijk de HighWine.nl cadeaubon. Zo heeft de ontvanger wat lekkers voor thuis en een bon voor een middagje uit.

cadeaupakket 2 high wine

cadeaupakket 2 high wine zonder tegeltje

Pakket 3: Wine Not?

Leuk kerstpakket voor de thuisblijvers! Als de kerstborrel niet doorgaat, dan kun je met dit cadeaupakket toch laten zien dat je aan jouw personeel denkt. Een aperitiefset, borrelnootjes in een weckpotje en een flesje prosecco. Proost (online) met elkaar en geniet lekker thuis. Vervolgens kan iedereen zijn/haar eigen High Wine of Beer plannen bij een locatie naar keuze. Dat wordt nog eens genieten.

cadeaupakket 3 high wine

Mogelijkheden wijnpakket cadeau geven

Ben jij enthousiast geworden van een van onze wijnpakketten? Dan kun je meer informatie opvragen via onderstaand contactformulier. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van de relatiegeschenken. Het is ook mogelijk om verschillende pakketten te combineren of om de High Tea, Wine en Beer bon te combineren. Neem contact op en wij vertellen je alle mogelijkheden van onze cadeau pakketten en bieden een prijsopgave op maat!

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Heb jij nog vragen over de cadeaupakketten of wil jij graag een cadeaupakket bestellen? Dan kun je via dit formulier contact met ons opnemen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van de relatiegeschenken.

Je hoort zo snel mogelijk iets van ons!