Ik wil reserveren

High Wine Brasserie Het Vliegerhuys

 • Op locatie
 • Vega

High Wine menu

High Wine – € 32,50 p.p.

 • Glas prosecco als aperitief
 • 2 glazen rode of witte wijn
 • Uitgebreid assortiment tafelhapjes
 • Selectie gerechtjes van de lunchkaart

Algemene info

Brasserie het Vliegerhuys bevindt zich in één van de mooiste panden in de Zwolse binnenstad. Het pand stammend uit 1450 is door de jaren heen bewoond geweest door toonaangevende Rooms Katholieke families. De hal met prachtig gestukadoorde plafonds, de marmeren en houten vloer en onze middeleeuwse gewelvenkelder zijn nog in de originele staat. Ook onze prachtige besloten binnenstadstuin staat tot uw beschikking.

Aan de grote leestafel vind je een scala aan tijdschriften en kranten, geniet van je bezoek aan de Brasserie. Iedere 8 weken hebben ze een nieuwe met zorg geselecteerde expositie van jong talent of gerenommeerde kunstenaar, geen bezoek is hetzelfde. 

De producten zijn biologisch en streekgebonden. De zuivel, kaas, vlees en vleeswaren komen van boeren en leveranciers uit de regio. Het brood wordt iedere morgen vers gebakken door de Zwolse stadsbakker en de keuken is met recht het kloppende hart van de Brasserie. Al de gerechten bereiden ze dagelijks met verse ingrediënten in eigen keuken.

Proef van al dit lekkers tijdens de heerlijke High Wine! 

Bestel de HighWine.nl Vliegerhuys cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 7.8/10
  Anoniem
  11-05-2024
  Fijne bediening! V
  Datum van mijn bezoek: 10 mei 2024
  Eten & drinken
  6
  Prijs / kwaliteit
  6
  Sfeer
  9
  Service
  10
 • 8.0/10
  Anoniem
  12-02-2024
  Debroodplank bij de prosecco was teveel Hollandse kaas en frituurhapjes en sausjes niks bijzonder..rest van hapjes wel lekker.
  Datum van mijn bezoek: 11 februari 2024
  Eten & drinken
  6
  Prijs / kwaliteit
  6
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 8.0/10
  Anoniem
  25-09-2023
  Het was een heerlijke high wine. Met heel veel hapjes. Eerst een grote plank voor lekkers en ook nog voor iedereen 4 kleine gerechtjes voor iedereen. Best prijzig maar je krijgt waar voor je geld.
  Datum van mijn bezoek: 23 september 2023
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  7
  Service
  7
 • 8.8/10
  Esther de Vogel
  3-12-2022
  Goede wijn met heerlijk eten! Je krijgt 3 gangen geserveerd met heerlijke hapjes. Voor ons genoeg voor een maaltijd. Echt top!
  Datum van mijn bezoek: 2 december 2022
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  6
  Service
  10