High Wine Brasserie Het Vliegerhuys

  • Vega

High Wine menu

High Wine – € 25,00 p.p.

  • Glas prosecco als aperitief
  • 2 glazen rode of witte wijn
  • Uitgebreid assortiment tafelhapjes
  • Selectie gerechtjes van de lunchkaart

Algemene info

Brasserie het Vliegerhuys bevindt zich in één van de mooiste panden in de Zwolse binnenstad. Het pand stammend uit 1450 is door de jaren heen bewoond geweest door toonaangevende Rooms Katholieke families. De hal met prachtig gestukadoorde plafonds, de marmeren en houten vloer en onze middeleeuwse gewelvenkelder zijn nog in de originele staat. Ook onze prachtige besloten binnenstadstuin staat tot uw beschikking.

Aan de grote leestafel vind je een scala aan tijdschriften en kranten, geniet van je bezoek aan de Brasserie. Iedere 8 weken hebben ze een nieuwe met zorg geselecteerde expositie van jong talent of gerenommeerde kunstenaar, geen bezoek is hetzelfde. 

De producten zijn biologisch en streekgebonden. De zuivel, kaas, vlees en vleeswaren komen van boeren en leveranciers uit de regio. Het brood wordt iedere morgen vers gebakken door de Zwolse stadsbakker en de keuken is met recht het kloppende hart van de Brasserie. Al de gerechten bereiden ze dagelijks met verse ingrediënten in eigen keuken.

Proef van al dit lekkers tijdens de heerlijke High Wine! 

Bestel de HighWine.nl Vliegerhuys cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

Geen reviews beschikbaar