Ik wil reserveren

High Wine Mercatu

  • Op locatie

High Wine menu

High Wine – €35,00 p.p.

  • Amuse met bruisende prosecco
  • Uitgebreide antipasti plank 
  • 3 smaakvolle glazen wijn 

High Wine + supplement – €40,00 p.p.

  • Amuse met bruisende prosecco
  • Uitgebreide antipasti plank 
  • 3 smaakvolle glazen wijn
  • Limoncello Spritz

Een gezellig moment van vrienden en familie, speciaal samengesteld door de chefkok.

Algemene info

Tussen het groen en aan het water aan de rand van de Reeuwijkse Hout, ligt horecagelegenheid Mercatu. Mercatu is afgeleid van het Latijnse woord voor 'markt'. De locatie straalt de sfeer uit van een authentieke mediterrane markthal, met verse en smaakvolle producten op een eigentijdse manier. Bij Mercatu vind je de echte Italiaanse keuken in een modern restaurant. Wat is er Italiaanser dan goede wijn en heerlijke uitgebreide antipasti. Neem plaats op het terras aan het water of aan een van de tafeltjes in de osteria. Op alle plekken geniet je van de ontspannen ambiance.

In de osteria, ook wel restaurant in het Italiaans. Staan goede wijn en lekker eten met eenvoudige ingrediënten op de eerste plaats. Als de producten goed zijn, is het eten ook goed. Daarom worden alle gerechten met dagverse ingrediënten bereidt. Twee keer per week rijdt de leverancier van Mercatu naar Zuid-Italië voor de beste producten: salami en pistache uit Sicilië, worst en ham uit Noord-Italië, kaas uit Parma en smaakvolle tomaten uit San Marzano.

Ook gastvrijheid en een warme sfeer staan hoog in het vaandel. Geniet van een heerlijke HighWine in Italiaanse stijl aangepast aan het groene hart.

Niet te complex, maar wel heel goed. Laagdrempelig, maar met flair.

Bestel de HighWine.nl Mercatu cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

Geen reviews beschikbaar