High Wine Restaurant Parck

 • Op locatie
 • Vega

High Wine menu

High Wine – €27,50 p.p.

Als je een high wine doet bij Restaurant Parck krijg je vier verschillende soorten wijn met een bijpassend gerechtje. De wijnsoort en het hapje sluiten in smaak goed bij elkaar aan. Deze proeverij is een leuke mogelijkheid om kennis te maken met de verschillende wijnsoorten. Bij deze high wine ligt de nadruk op de smaken van de wijn, dus de gerechtjes zijn klein. Perfect voor een borreltje aan het einde van de middag.

Algemene info

Restaurant Parck heeft een bijzondere locatie met uitzicht over de Dreef en het Frederikspark. Zowel binnen als buiten op het terras kun je heerlijk zitten. Wat je ook bestelt, je proeft de liefde voor de puurheid van de producten terug. Kom je lunchen, dineren of kies je voor een high tea of high wine? Alles is tot in de puntjes verwerkt en heel erg smaakvol!

Bestel de HighWine.nl Restaurant Parck cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 3.3/10
  Angela van schie
  20-06-2022
  Teleurstellend. Duidelijk bij reservering aangegeven dat we geen vis willen. Waren er 2 gangen met vis!!! Uiteindelijk wel iets anders gekregen maar moesten het ook beide keren nog apart aangeven. Ook werd er niet bij elke gang aangegeven waarom gerecht en wijn gecombineerd werden. Wij doen vaker dit soort uitjes maar deze is geen aanrader. Echt wel jammer
  Datum van mijn bezoek: 19 juni 2022
  Eten & drinken
  3
  Prijs / kwaliteit
  6
  Sfeer
  3
  Service
  1
 • 7.8/10
  Bianca Krijt
  22-11-2021
  Hele lekkere wijn en er werd goed rekening gehouden met dieet wensen. Alleen hadden we soms onze wijn nog niet op en dan kwam de volgende wijn en gerecht al. Hierdoor voelde we ons erg gehaast. Verder wel een hele leuke plek!
  Datum van mijn bezoek: 21 november 2021
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  7
  Sfeer
  9
  Service
  5
 • 8.0/10
  Tessa
  18-12-2019
  Leuke locatie met vriendelijk personeel. De high wine was ook erg goed. Het is echt een borrel dus het is geen maaltijd, niet superveel dus.
  Datum van mijn bezoek: 7 december 2019
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8