Ik wil reserveren

High Wine Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman

 • Op locatie

High Wine menu

High Wine – € 34,95 (2 personen)

 • 3 glazen Fletcher’s Cuvée of 3 glazen Fletcher’s Bubbels
 • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
  • Koude hapjes
  • Warme hapjes

Algemene info

Tijdens een heerlijke High Wine bij Restaurant 't Backhuys in Hoevelaken geniet je van verschillende glazen wijn of heerlijke bubbels. Bij deze lekkere drankjes wordt een plateau met bijpassende warme en koude hapjes geserveerd. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Genieten doe je natuurlijk samen, daarom kun je nu een arrangement boeken voor € 34,95 per 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan tijdens je reservering! Een High Wine bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Wine voucher waarmee je een High Wine kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

Drie monumentale Veluwse boerderijen met karakteristieke uitstraling vormen samen Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman. Het hotel ligt zeer centraal in Midden-Nederland, op de grens van de provincies Utrecht en Gelderland. In het sfeervolle Restaurant ’t Backhuys is het heerlijk vertoeven onder het genot van een uitgebreide lunch of een culinair diner. Hier worden verschillende ambachtelijke kookmethodes gebruikt gecombineerd met moderne gerechten. Daarnaast kun je oor een gezellige High Wine ook aanschuiven in het restaurant.

Bestel de HighWine.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.5/10
  Joost
  17-02-2023
  High Wine gedaan: was prima. De hapjes waren goed en de wijntjes prima. Erg divers en ook gewoon ruim voldoende.
  Datum van mijn bezoek: 14 februari 2023
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8