High Wine Fletcher Hotel-Restaurant Veldenbos

  • Op locatie

High Wine menu

High Wine – € 34,95 (2 personen)

  • 3 glazen Fletcher’s Cuvée of 3 glazen Fletcher’s Bubbels 
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
    • Koude hapjes
    • Warme hapjes

Algemene info

Tijdens een heerlijke High Wine bij Restaurant Veldenbos bij Fletcher geniet je van verschillende glazen wijn of heerlijke bubbels. Bij deze lekkere drankjes wordt een plateau met bijpassende warme en koude hapjes geserveerd. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Genieten doe je natuurlijk samen, daarom kun je nu een arrangement boeken voor € 34,95 per 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan tijdens je reservering! Een High Wine bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Wine voucher waarmee je een High Wine kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

Op een steenworp afstand van de Veluwse Kroondomeinen vind je Fletcher Hotel-Restaurant Veldenbos in Nunspeet. De keuken van het à la carte restaurant staat bekend om de internationale- en streekgebonden gerechten. De menukaart biedt een gevarieerd aanbod van verse vlees- en visgerechten, er is voor een ieder wat wils. Daarnaast is het sfeervolle hotel uitermate geschikt voor een gezellige High Wine of borrel.

Bestel de HighWine.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

Geen reviews beschikbaar