Ik wil reserveren

High Wine Y.A.M.'s

  • Op locatie

High Tea menu

High Wine – vanaf € 29,50 p.p. 

Je hoort het goed, niet een high tea maar een high wine! Kom genieten van een 3, 4, 5 of zelfs 6 gangen high wine en bijpassende gerechten. Van cava tot verschillende witte wijnen naar rode wijnen, nemen wij je een avond mee op wijnreis in onze heerlijke wijnaanbod! Met bijpassende gerechten is dit een avond of namiddag vullend programma. 

​Te reserveren in verschillende aantal gangen:

  • 3 gangen: €29,50
  • 4 gangen: €38,50
  • 5 gangen: €47,50
  • 6 gangen: €56,50​

Minimaal vanaf 2 personen te reserveren op vrijdag & zaterdag vanaf 16.00 uur. 

Algemene info

Y.A.M’s, het voormalige Yoghurt And More. Na een tijdje een yoghurtbar te zijn geweest, begon het bij Marissa, de eigenaresse, te kriebelen om Y.A.M’s uit te breiden naar meer dan alleen yoghurt. Dit heeft geresulteerd in de gezellige, heerlijke lunchroom wat het nu is, Y.A.M's 2.0! 

Naast een aantal heerlijke arrangementen zoals ontbijt, brunch en high tea, is het nu ook mogelijk om te genieten van een high wine! Geniet een hele namiddag of avond van een heerlijke wijnproeverij met allerlei smaakvolle hapjes. 

Bestel de HighWine.nl Y.A.M.'s Koffiebar cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

Geen reviews beschikbaar